03/500 97 69
Efficiënt vervoer in een wereldhaven met JKT International

Uw goederen veilig en betrouwbaar inschepen? JKT International staat in voor uw zeecontainertransport in de Antwerpse haven!

De haven van Antwerpen is een van de grootste in Europa en in de wereld. Jaarlijks passeren er miljoenen containers. Een efficiënte organisatie van uw zeecontainertransport is dan ook meer dan aangewezen. Met JKT International heeft u een specialist ter zake.

JKT International is een transportbedrijf dat zeecontainertransport verzorgt voor diverse havencontainertypes en high cube containers. Wij zijn gespecialiseerd in zeecontainertransport in de haven van Antwerpen. Met onze kennis en ervaring raken uw goederen feilloos doorheen de haven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Wij regelen het vervoer en u kan op ons rekenen voor administratieve afhandeling van de vracht.

Zoek dus niet langer naar een partner om uw zeecontainertransport door de haven van Antwerpen efficiënt te laten verlopen. JKT International biedt u de passende oplossing voor snel en flexibel vervoer van uw vracht.

Contacteer ons snel voor meer vrijblijvende informatie of een offerte voor uw volgende zeetransporten. Wij behandelen uw vragen zo snel mogelijk en voorzien diensten op maat.

Tel.: 03/500 97 69
Contact
Contacteer ons!03/500 97 69