03/500 97 69
Uw vracht op de juiste bestemming

Uw goederen veilig door de Antwerpse haven loodsen? Met het containertransport van JKT International is uw logistieke dienstverlening verzekerd.

Logistiek in de Antwerpse haven is veel meer dan enkel wat containertransport. Er is aandacht nodig voor zaken als douane, administratieve opvolging en correcte service. Met JKT International heeft u ook op die vlakken een expert in handen

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten containertransport vertrekkende vanuit de haven van Antwerpen. Wij zetten uw vracht af waar u het nodig heeft. Wij leveren u een snelle service op maat, zowel qua containertransport zelf als voor zaken als douaneopvolging, administratieve afhandeling en een klantgerichte en persoonlijke aanpak binnen de haven van Antwerpen.

Kortom, JKT International reikt u de oplossing aan om uw containers snel en efficiënt te vervoeren door Antwerpen naar alle bestemmingen. JKT International heeft voor u de oplossing in huis voor een feilloos transport en dito opvolging van vrachtdocumenten.

Contacteer ons snel voor meer vrijblijvende informatie of een offerte voor uw volgende transporten. Wij behandelen uw vragen zo snel mogelijk.

Tel.: 03/500 97 69
Contact
Contacteer ons!03/500 97 69